Hulmursisolering

Hulmursisolering

Hvis du vil have en billigere varmeregning om vinteren, kan det anbefales at få tjekket om dit hus er blevet hulmursisoleret, det kan ofte gøres for billige penge. Tit er det ældre huse fra før 80’erne som ikke er blevet hulmursisoleret, det kan også være dit hus er hulmursisoleret men isoleringen er sunket eller nedbrudt, hvilket gør at dit hus er sårbart overfor kulde og fugt udefra, i dette tilfælde råder vi dig til at få en ekspert på området til at kigge på skaderne og se hvad der er bedst for dig i dette tilfælde.

Vi anbefaler 3byggetilbud hvis du skal bruge professionel rådgivning om markedets bedste priser på hulmusisolering

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud om Hulmursisolering

Hvad er en hulmur?

En hulmur er det sted mellem formur og bagmur som har et hulrum, altså den yderste og inderste del af muren. Begge mure er selvbærende, men er tilsluttet indmurede bindere, enten ståltrådsbindere eller faste bindere i form af mursten eller lignende for at holde sig på plads. Jo tykkere din hul mur er, jo bedre isoleringslag kan du få installeret i din hul mur.

Har jeg en hulmur?

Du kan selv undersøge om din hulmursisolering er tæt, men vi anbefaler klart at du får en ekspert på området til at hjælpe dig, først skal du have undersøgt om du har en hulmur i din ydervæg, det kan du gøre ved at se på husets arkitekt tegninger, du kan også se om din væg er muret og hvis den er 24 cm eller mere er der en stor chance for at du har et hulrum i din ydervæg, og jo tykkere den er, jo bedre isolering kan blive installeret i din væg for mere besparelse.

Den bedste løsning for dit hus

Hulmursisolering kan oftest være den bedste og billigste løsning, da det ikke kræver et større projekt at få hulmursisolering i sit hus og det kan oftest gøres på en dag, pengene du bruger på hulmursisoleringen vil oftest være tjent ind igen indenfor 3-5 år, det vil også forøge værdien på dit hus og du vil spare miljøet for en masse CO2.

Du bør bruge en fagudlært på området

Det kræver erfaring og specialudstyr at kunne undersøge og få installeret isolation. Det kan anbefales at tag kontakt til en energirådgiver, konsulent eller byggesagkyndig på området, som kan vejlede dig og give dig gode råd om hulmursisolering til dit hus. Det anbefales at få lavet en termografisk undersøgelse af huset, der kan vise hvor problemet ligger og hvordan problemet bedst bliver løst ved hjælp af isolering.

Hvad koster en hulmursisolering?

Det kommer an på hulmurens størrelse men det anslås at koste mellem 10.000 og 30.000 kr. En typisk pris ligger på 15.000 med arbejdsløn inkluderet for et hus på ca. 120 m2. Du vil allerede første år kunne spare afhængigt af din varmekilde, 10.000 kr for hvert år, dvs. isoleringen har allerede tjent sig ind på 2-3 år.

Vi anbefaler 3byggetilbud hvis du skal bruge professionel rådgivning om markedets bedste priser på hulmusisolering

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud om Hulmursisolering

Write A Comment