Nyt tag

Skal du have skiftet dit tag pga. slidtage? i Danmark har vi nemlig masser af dårligt vejr året rundt, der kan slide dit tag op, vinter efter vinter. Grunden kan også være du skal igang med et større byggeprojekt på huset, som gør at du skal have lagt et nyt tag på.

Utæt tag kan blive rigtig dyrt for dig som husejer

Det kan være rigtig skidt med et utæt tag, det kan nemlig blive rigtig dyrt i reparationsudgifter, hvis der trænger fugt igennem taget, kan du risikere skimmelsvamp og råd, som kan ødelægge din tagkonstruktion.

Fugt i taget vil kræve renovation af taget og tit bliver problemet ikke løst over første omgang. I langt de fleste tilfælde kan det slet ikke betale sig at renovere taget, hvor den bedste løsning er at få lagt et helt nyt tag.

Text

Håbløse renoveringer af tag

Det kender vi alt for godt til. Problemet er med tiden bliver dit tag slidt og trænger til at blive udskiftet og i disse tilfælde hjælper det ikke at renovere taget, der skal derimod lægges et nyt tag med nogen nye holdbare materialer.

Nyt tag holder på varmen

Det er ikke nogen hemmelighed at varm luft stiger til vejrs, og et dårligt isoleret tag hjælper ikke ligefrem på dette. Så vi anbefaler at du investere i et nyt tag der kan holde på varmen om vinteren, så slipper du for at fyre varmen op for fuglene, og koncentrere dig om at holde dit hus varm og miljøvenligt.

Et nyt tag kan også give et pift til dit hus så det ser ud som nyt, samt valg af materiale kan også påvirke slut resultatet for hvordan dit hus kommer til at se ud.