Luft til luft

En luft til luft varmepumpe bruger varmen fra udendørs luft til at give dig varme i din bolig. Varmepumpen består af en indedel og en udedel, udedelen monteres som regel på ydervæggen af dit hus og indedelen, bliver monteret på indervæggen i huset, indedelen giver kun varme til det rum som den bliver monteret i, dog kan varmen fordeles ved hjælp af åbne døre. Denne type varmepumpe kan bruges i alle slags boliger, men er mest relevant til huse som bruger elvarme. Det er en praktisk løsning til at opvarme mindre huse eller sommerhuse, som bruger el radiatorer. Det er en ideel varmekilde, da den kun bruger en tredjedel af den energi som en radiator ville bruge, den fungere året rundt, selv i minusgrader. Bemærk venligst denne pumpe producere ikke varmt vand til husstanden, hvis det er formålet skal du op i en luft til vand varmepumpe.

Luft til vand

Med en luft til vand varmepumpe udnytter du varmen i udeluften til at producere rumvarme og varmt brugsvand i huset. Varmepumpen består af en indedel og en udedel. Udedelen er en stor ventilator der optager udendørsluften til sig og omformer det til varmt vand eller luft. Indedelen som er forbundet med centralvarmeanlægget, sørger herefter at der er varmt vand i rørene og radiatorer samt producere varmt brugsvand. Varmepumpen fungere også rigtig godt med varmesystemer som ikke kræver så høj fremløbstemperatur. Luft til vand varmepumpen kører på el og levere 3 gange så meget varme energi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og perfekt valg til at opvarme dit hus om vinteren.

Billige varmepumper

Hvad er den bedste varmepumpe til sommerhus?

 

Spar en masse penge som forbruger

Ligemeget hvilken løsning du måtte vælge, er der en masse penge at spare som forbruger, om du bruger el radiatorer, pejs eller andre former for opvarmnings metoder til huset. Du får også et meget bedre indeklima som forbruger ved at skifte til en varmepumpe. Du sparer miljøet for en masse co2 og så vil du som forbruger også spare en del penge ved at skifte varmekilde til en varmepumpe som varmer hele huset op.

Kan jeg selv montere varmepumpen?

Det anbefales ikke at man montere varmepumpen selv, dog kan du selv montere nogen af delene for at spare lidt som f.eks. inderdelen og udedelen. Dog er dette det eneste du kan gøre som privatperson, da du skal være uddannet vvs’er, for at kunne installere varmpepumpen og koble delene sammen. Ved luft til vand varmepumpe installering, er det lidt anderledes, i dette tilfælde skal du bruge en uddannet kølemand, som kan tilslutte varmepumpen og delene sammen.

Varmepumpe med finansiering

Det er ikke mange mennesker der har økonomien til at skifte til et nyt varmeanlæg her og nu, så derfor er det nu også muligt at anskaffe en varmepumpe med finansiering nemt og trygt. Det kan godt være en fordel at tage et lån for at købe en varmepumpe, da de penge du vil spare hvert år, hjælper med at betale lånet hurtigt tilbage. Du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter og hvis varmepumpen skulle gå ud af drift, bliver dette dækket gratis.

De bedste mærker på markedet indenfor varmepumper

Her på siden finder du varmepumper i absolut bedste topkvalitet indenfor de bedste mærker på markedet, vi kan bl.a. nævne Panasonic, Mitsubishi, LG og Bosch som nogen af de bedste varmepumper på markedet i øjeblikket. Udskift din varmekilde med en varmepumpe idag, og nyd den kolde vinter i dit varme hus.